Loading…
Darefest16 has ended
CHANGE YOUR TOMORROW
Explore what’s possible in a combined digital and physical world.
Experience new ways to compete harder, work smarter, and live better.
http://darefest.be
avatar for Jan Belon

Jan Belon

Afdeling Buitengewone Zaken
Co-founder
Jan Belon (1987) is mede-oprichter van ontwerpbureau Afdeling Buitengewone Zaken. Dit Rotterdamse ontwerpbureau heeft een sterke kernploeg van industrieel ontwerpers. De gedreven teamleden hebben de know-how en ervaring om visies en ideeën met een flinke portie actie om te zetten in tastbare producten, diensten en belevingen. Met hun eigen ontwerp methode ‘Hidden Design’ werden Jan en zijn collega’s van Afdeling Buitengewone Zaken in 2013 genomineerd voor de Rotterdam Designprijs.

Na zijn middelbare school in België ging Jan studeren op de faculteit Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. Daar richtte hij mee de Eindhoven Student Business Club en de Industrial Design Alumni Association op en studeerde hij als MSc. af met een project rond eenzaamheid bij ouderen. Hij heeft een passie voor service design, startups en sociale innovatie.

Als ontwerper, ondernemer en onderzoeker stond Jan begin 2013 aan de basis van de online food marktplaats Locafora en vanuit Afdeling Buitengewone Zaken zet hij sinds 2015 de startup Openr op waarmee de intercom branche vernieuwd wordt.

My Speakers Sessions

Thursday, August 25
 

10:25 CEST